Fillip-André Baarøy er ansatt som ny senior kommunikasjonsrådgiver i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).

Ny senior kommunikasjons­­rådgiver i NHO

Den tidligere TV-journalisten og kommunikasjonssjefen startet i sin nye rolle 1. desember.

Publisert

Fillip-André Baarøy kommer fra rollen som kommunikasjonssjef i teknologiselskapet Element Logic.

– Baarøys bakgrunn fra både journalistikk og næringsliv, i tillegg til hans kommunikasjonsteft, vil styrke laget vårt. Jeg er veldig glad for at han takket ja til jobben, sier områdedirektør for kommunikasjon i NHO, Nina Kraugerud Ertzaas i en pressemelding. 

Sterkt kommunikasjons­team

Baarøy har erfaring som journalist og nyhetsreporter i NRK og TV 2. Han har som UD-hospitant fungert som taleskriver ved Norges ambassade i USA, og også vært kommunikasjonsrådgiver ved Universitetet i Oslo og Orkla.

Nå er Baarøy klar for nye utfordringer i NHO. 

– Dette var en mulighet jeg bare måtte takke ja til. Her får jeg jobbe mer med politikk, som jeg alltid har hatt stor interesse for, og NHOs ønske om å være en konstruktiv stemme i viktige debatter tiltaler meg. Jeg blir også en del av et sterkt kommunikasjonsteam som jeg gleder meg til å jobbe sammen med, sier Baarøy.

Han mener NHO-rollen også har en ekstra dimensjon:

– Å gå på jobb for NHO føles litt som å gå på jobb for Norge. Et sterkt og konkurransedyktig næringsliv er avgjørende for Norges økonomiske vekst, arbeidsplasser og innovasjoner – og det er meningsfullt å være med å bidra til dette, avslutter Baarøy.

 

Powered by Labrador CMS