Huseierne øker satsingen på sosiale medier, og får Peter Hellesøy (29) på plass fra høsten.

Huseierne styrker SoMe-laget

Hele 160 søkere kjempet om den nyopprettede stillingen hos forbrukerorganisasjonen.

Publisert

Peter Hellesøy er ny innholdsprodusent i forbrukerorganisasjonen Huseierne.

– Jeg ser veldig fram til å kunne bidra i det viktige arbeidet Huseierne gjør for medlemmene sine, sier Hellesøy i en pressemelding. 

Organisasjonen har nærmere 280.000 medlemmer, og kjemper for en trygg og forutsigbar hverdag for alle landets boligeiere.

Skreddersydd bakgrunn 

Hellesøy er utdannet kreatør og innholdsprodusent med en bachelorgrad i film og TV fra Westerdals (Høyskolen Kristiania). 

De siste årene har han drevet sitt eget selskap innen videoproduksjon og har jobbet som fotograf for flere TV-produksjoner.

– Nå sist kommer Peter fra rollen som VB-fotograf i NRKs «Alle mot én», og han har tidligere jobbet både med reklame, sosiale medier, TV, promotering, musikkvideoer og events, sier kommunikasjonssjef i Huseierne, Lillian Vatnøy.

Hun forteller at Peter tidlig markerte seg i konkurranse med 160 søkere til den nyopprettede stillingen. 

– Vi tar det som en utrolig hyggelig tilbakemelding at så mange veldig godt kvalifiserte folk ville jobbe hos oss. Sammen med Hodejegerne møtte vi mange imponerende kandidater, sier Vatnøy. 

– Peter slo oss tidlig som en toppkandidat, med en bakgrunn og kompetanse som traff vanvittig godt på det vi så for oss da vi lyste ut stillingen. I tillegg er Peter en knakendes hyggelig fyr som kommer til å passe godt inn i en engasjert, superkompetent og utviklingsorientert gjeng, mener hun.

Vil øke kjennskap blant unge voksne 

Hellesøy selv gleder seg til oppstart i september:

– Det virker veldig spennende å være med på å forme og bygge opp en ny rolle. I mange år nå har jeg jobbet prosjektbasert med veldig intensive opptaksdager og korte deadlines. Jeg var klar for noe nytt, der man har langsiktige mål og kan jobbe mer strategisk. Det å være en del av et team og jobbe målrettet sammen er noe jeg ser fram til, sier han. 

Lillian Vatnøy forteller at satsingen på sosiale medier er et viktig grep for å øke kjennskapen til Huseierne blant unge voksne.

– Vi har et stort potensial blant førstegangskjøpere og yngre boligeiere. Her ønsker vi å ta en posisjon som støttespilleren som gjør deg tryggere på den største investeringen de fleste av oss gjør i løpet av et liv. 

– Ved målrettet å bygge merkevaren Huseierne i sosiale medier, håper vi å synliggjøre det viktige arbeidet Huseierne gjør innen politikk, samfunnsutvikling, forbrukerrettigheter og bærekraft, også for noen-og-tjueåringene som står på randen av sitt første boligkjøp. Vi gleder oss veldig til å få Peter med oss i dette viktige arbeidet, avslutter Vatnøy. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS