Den svenske serien Lust er tilbake på skjermen.

SE VIDEO: Reklamerer for svensk serie med sprutorgasme midt i fjeset

Slik valgte SkyShowtime å promotere den nye sesongen av serien «Lust».

Publisert Sist oppdatert

«Lust» er en svensk humorserie som hadde premiere i 2022.

I serien møter vi Anette (Sofia Helin) som gjennomfører en statlig forskningsstudie, kalt «Sex Is the Highway to Health», som undersøker om god sex – eller mangel på sådan – påvirker helsen til svenske kvinner over 40.

De fire vennene er plutselig i tvil om hvordan livet har kommet i veien for deres egne lidenskaper og ønsker.

Tilbake på skjermen

Nå er serien tilbake på strømmetjenesten SkyShowtime. For å promotere dette har de valgt en litt spesiell fremgangsmåte.

Hovedpersonen Anette er hos gynekologen, og får beskjed om at ting ser «veldig bra ut».

Seerne blir lurt til å tro at det er snakk om hennes edle deler, men egentlig sikter gynekologen til at Lust er «oppe igjen» på SkyShowtime. Deretter gjenforenes skuespillerne i glede inne på kontoret. Det hele avsluttes med at hovedpersonen får orgasme som spruter rett i ansiktet på gynekologen.

SE VIDEOEN HER:

Skal være drøyt

Den nye scenen ble nylig spilt inn i Stockholm med Lust-skuespillerne Sofia Helin (Broen), Anja Lundqvist (Gåsemor), Julia Dufvenius (Heder) og Elin Klinga (Glasblåsarns barn), som har satt som mål å lage vårens mest vågale scene, opplyser SkyShowtime i en pressemelding.

Skuespillerne skildrer fire kvinner i sin beste alder i Stockholm som har vært venner siden videregående og som sliter med å holde libidoen i live.

Powered by Labrador CMS