Isak Ramsvik går rett fra fagbrev som innholdsprodusent hos Språkrådet til boutique-byrået Salo Kommunikasjon.

Fra Språkrådet til boutique-byrå

Salo Kommunikasjon knytter til seg Isak Ramsvik som ressurs på innholds­produksjon og markedsrådgivning.

Publisert

– Dette gjør at vi kan bredde tilbudet mot både eksisterende og nye kunder, sier Ole Winther, daglig leder i Salo Kommunikasjon, i en pressemelding. 

Ramsvik er spesialisert som innholdsprodusent, og gjør ferdig sitt fagbrev på dette hos Språkrådet.

Fra TikTok til LinkedIn

Ole Winther, daglig leder i Salo Kommunikasjon.

– Isak bisto oss tidligere i år som frilanser med supre bilder for en av Norges største merkevarer. Den erfaringen var så positiv at vi skjønte vi måtte knytte ham til oss på fastere basis. Å være så ung er bare en fordel, når man samtidig bringer den profesjonalitet og fagforståelse til bords som Isak allerede besitter, fortsetter Winther. 

Målet er at Salto i enda større grad kan tilby strategisk fundert og målgrupperelevant innhold til deres kunder; både for «SoMe-skalaen» fra TikTok til LinkedIn, bærekrafts- og fagblogger, nyhetsbrev, nettsider og andre flater. 

– Hos oss er det kort vei fra strategi til gjennomføring, kundene skal oppleve oss som en ekstra medarbeider. Dette er en profil Isak tar lett, og passer godt inn i. Vi ser fram til å ha ham med på laget på nye prosjekter, avslutter Winther.

Blant kundene boutiquebyrået Salo Kommunikasjon har jobbet med de siste årene er Coca-Cola, NorgesGruppen, Allente og McDonald’s.

Byråsiden av bordet

Innholdsprodusenten sier selv at han brenner for kreativ historiefortelling og visuell kommunikasjon, og gleder seg til å sette dette ut i praksis på ulike måter for ulike merkevarer. 

– Det har vært en spennende og utviklende tid i Språkrådet, der jeg også har kunnet samarbeide med flere byråer om ulike prosjekter. Nå gleder jeg meg til å sitte på byråsiden av bordet, som «nesten-kollega» for ulike kunder på nye prosjekter, og jobbe videre med kommunikasjon i krysspunktet mellom det informative og tekstlige, og det grafiske og visuelle, avslutter Ramsvik.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS