Kampanjen prydet blant annet veggen på t-banestasjonen på Majorstuen i Oslo.

JCP og Samsung med «hemmelig» lansering

Denne uken var det duket for lanseringen av Samsung sine nye mobilflaggskip; Galaxy S24-serien. Strategien bak lanseringen var å ikke nevne hvem som var avsender i teaser-kampanjen.

Publisert

Spenningen ble skapt med blant annet med store utendørs-boards, i tillegg til store, svarte bokser plassert rundt i bybildet med samme budskap «Oppdag hemmeligheten før alle andre». 

Det sto også en dato og en QR-kode som ledet de som scannet til en påmeldingsside, der de fikk beskjed om å møte opp på Colosseum kino.

Det var JCP som sammen med Trigger og Mindshare sto bak lanseringen.

Kampanjen førte folk til Colosseum kino.

– Vårt felles mål var å skape FOMO. Vi ville vekke nysgjerrigheten til folk og skape spenning, og det klarte vi! Majorstuen T-banestasjon ble til en slags hub, forteller Lars. Det er ikke så ofte utendørs og kommunikasjons uten logo skaper en sånn snakkis, for resultatet var at tusenvis av nysgjerrige forbipasserende skannet koden, sier Lars Eia Kirkholm, byråleder i JCP PRAD, i en pressemelding.

Det ble også sendt ut personlige invitasjoner til nøkkelpersoner i elektronikkbransjen på en annerledes måte, ved hjelp av bud i sort dress, med stresskofferter med invitasjoner lenket til armen.

–Dette ble veldig godt tatt imot av bransjen, sier Anders Lersbryggen markedssjef i Samsung. Hele kampanjen dreide seg om å vekke interesse ved hjelp av hemmelighold, både blant forbrukere, journalister og våre kunder. Og det fikk vi virkelig til, sier Anders Lersbryggen, markedssjef i Samsung.

Til tross for snøkaos i hovedstaden ble gjestelisten raskt fylt opp. Avdukingen av de nye telefonene skjedde i den store salen i kinoen, som for øvrig har blitt døpt om til «Samsung Galaxy». 

Etter lanseringen var det også en etterfest på en hemmelig lokasjon. 

– Å opprettholde mystikken var viktig for oss gjennom hele kvelden, avslutter Kirkholm.

Powered by Labrador CMS