– Slik det virker nå har vi tro på at vi kan være tilbake i morgen, sier Publicis-CEO, Peder Mittet.

Publicis-ansatt ble møtt av røyklukt – nesten hele byrågruppen har hjemmekontor

– Brannen blusset opp i løpet av natten og vi var bekymret fram til vi fikk melding om at brannen er under kontroll og at det er mindre røykutvikling.

Publisert

Søndag kveld brøt det ut brann i Grensen 17 i Oslo, og mandag morgen foregikk det fortsatt etterslukking, og deler av gaten er sperret av.

Mandag var det fortsatt etterslukking i Grensen.

VG skriver at brannen startet på takterrassen i næringsbygget.

Styreleder i Spoon AS og CEO i Spoon-gruppen Marte Ramborg, fortalte til KOM24 at hun etter flere tips innså at det var deres kontorlakolaer som var berørt av brannen.

– På de fleste bildene var det vanskelig å se at det var vår adresse, men etter hvert ble det tydelig at det var hos oss. Det var smått absurd, fortalte hun.

I Apotekergata 12, ved Tinghuset holder Publicis-gruppen til og byråene Publicis MSL, Kitchen og Starcom.

Den første Publicis-ansatte var på plass i lokalene klokken seks mandag morgen, kunne videremelde om røyklukt i lokalene.

– Brannen blusset opp i løpet av natten og vi var bekymret fram til vi fikk melding om at brannen er under kontroll og at det er mindre røykutvikling, sier CEO i Publicis, Peder Mittet, til KOM24.

Det er likevel nødvendig at de fleste ansatte jobber fra hjemmekontor mandag.

– Ventilasjonssystemet drar røyklukt inn i lokalet, og vi kan ikke ha fulle lokaler uten å ha på ventilasjonen. Derfor jobber de aller fleste fra hjemmekontor i dag.

Det er foreløpig uvisst om Publicis-ansatte kan vende tilbake til kontoret tirsdag.

– Slik det virker nå har vi tro på at vi kan være tilbake i morgen. Vi følger utviklingen og de rådene vi får, forklarer Mittet. 

Powered by Labrador CMS