F.v. Konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt hos Eviny, Rune Indrøy, Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes.
F.v. Konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt hos Eviny, Rune Indrøy, Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes.

Warholm inngår ny sponsoravtale

Blir ambassadør og skal være med å bygge merkevaren til Eviny.

Publisert

Fornybar- og teknologiselskapet Eviny og Karsten Warholm er blitt enige om en sponsoravtale som varer ut OL-sesongen 2024.

– Jeg håper jeg kan være et ansikt utad for den generasjonen som må stå i det grønne skiftet, og være med å drive det framover. Vi må sette fart på det grønne skiftet, og jeg kan jo en og annen ting om fart, sier verdensrekordholder Karsten Warholm i en pressemelding torsdag.

Skal sette fart på det grønne skiftet

Han skal han hjelpe Eviny med å bli mer kjent. Konsernet som fram til nyttår het BKK, etter at myndighetene påla kraftselskapene å ha egne navn på strømnettselskapene.

BKK-navnet lever videre på datterselskapet som frakter strømmen hjem til 450,000 vestlendinger. Mens konsernet og de kommersielle satsingene byttet til Eviny.

– Eviny-navnet er naturlig nok helt ukjent for mange. Karsten skal bidra til å gjøre noe med det. Han blir vår ambassadør, og skal hjelpe oss med å sette fart på det grønne skiftet. Karsten blir sentral i merkevarebyggingen, og vi er utrolig stolte over å ha verdens fremste friidrettsutøver på laget, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt hos Eviny, Rune Indrøy.

– Vi har mye til felles

Warholm blir en del av arbeidet med å øke kjennskap til og bygge merkevaren Eviny over hele landet.

– Det er ikke tilfeldig at vi ønsket å få til et samarbeid med Karsten Warholm. Han er en særdeles spennende samarbeidspartner, langt utover det å løpe fenomenalt på 400 meter hekk. Det er en kar med strålende verdier.

Eviny er størst på vannkraft på Vestlandet med 39 kraftverk og har mål om å bli størst på elektrifisering i Norge.

Samtalene mellom Vestlandsselskapet og Warholm startet sist sommer.

– Vi har blitt godt kjent med hverandre. Vi har veldig mye til felles. Jeg gleder meg til å jobbe med Eviny. Et selskap som jeg har fått veldig stor respekt for, sier Warholm.

Ingen av partene ønsker å uttale seg om det økonomiske i avtalen.

Powered by Labrador CMS