Deltakterne for årets sesong av Skal Vi Danse ble lansert i dag.
Deltakterne for årets sesong av Skal Vi Danse ble lansert i dag.

Profiler fra TikTok og YouTube deltar i Skal vi danse

Influenser Joakim Kleiven blir historisk, får dansepartner av samme kjønn.

Publisert Sist oppdatert

I dag lanserte TV 2 årets deltakere til Skal vi danse.

Blant deltakerne finner vi TikTok-stjernen Royane Harkati som deltok på Melodi Grand Prix i år. Hun har i tillegg gjort det stort på TikTok med 36. 700 følgere ved å legge ut innhold som musikk, sminke også gjennom trender.

– Det blir gøy å få uttrykke seg på ulike måter. Jeg elsker dans og musikk og alt det kreative ved det, så det blir helt nydelig å få bruke høsten på det, forteller Harkati i en pressemelding fra TV 2.

– Nervene kommer nok

Også YouTuber Dennis Vareide kjent fra duoen Prebz og Dennis får prøve seg på parketten. Med 132.000 følgere på egen YouTube-kanal, skaper han innhold hvor han blant annet streamer gaming.

– Jeg kan ikke danse og er fan av å gjøre ting jeg ikke kan, men jeg håper selvsagt at jeg blir god på det. Nervene kommer nok, men det får gå som det går, sier Vereide i pressemeldingen til TV 2.

Influenser Joakim Kleven skal også delta. Han skal danse med en Benjamin Jayakoddy.

– Jeg kan ikke tro at jeg er med på dette! Jeg har alltid drømt om å være med på Skal vi danse, og hatt en enda større drøm å få lov til å danse med en mann, og Benjamin er den perfekte dansepartner, forteller Kleven i pressemeldingen.

Historisk sesong

For første gang i norsk Skal vi danse-historie skal to personer av samme kjønn danse sammen. Programredaktøren mener det er viktig at Skal vi danse representerer mangfoldet i samfunnet.

– I år er vi stolte av at vi kan by på et dansepar bestående av to menn som skal danse sammen. Skal vi danse skal være mer enn «bare» et underholdningsprogram, vi ønsker også å representere mangfold og bane vei for toleranse.

Det sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen i pressmeldingen.

Powered by Labrador CMS