Bouvet, HamKam og Elverum har signert en felles sponsoravtale med Bouvet.

Idrettslagene med ny vri - signerer felles sponsoravtale

Fotballaget HamKam og håndballaget Elverum har begge inngått en avtale med Bouvet, og skal fordele inntektene seg i mellom.

Publisert

Det er tøffe tider for mange idrettslag når det gjelder sponsorinntekter.

Nå har fotballaget HamKam og håndballaget Elverum, som begge spiller i den øverste divisjonen i sin idrett, signert en felles sponsoravtale.

Kommende sesong vil begge klubbene samarbeide med konsulentselskapet Bouvet, som etablerte seg på Innlandet i oktober i 2023.

– Samarbeid på tvers av idretter og næringsliv viser potensialet i å dyrke arenaer for kompetansedeling og nettverksbygging, sier kommersiell leder i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari i en pressemelding.

Han mener avtalen er historisk, og kan ikke huske å ha sett noe lignende i Norge tidligere.

Også Elverums Kalle Björkman er fornøyd med avtalen.

– Vi arbeider hele tiden med å få med spennende bedrifter som kan styrke vårt nettverk. At Bouvet samtidig går inn i HamKam, synes jeg både er veldig spennende og riktig, da nettverket rundt Innlandets flaggskip i fotball vi være et veldig bra sted å være framover, sier han.

HamKam Fotball og de andre topplagene i Hamar er også i gang med å finne både arenaer og samarbeidsprosjekter klubbene kan samarbeide om, og Amundsen-Ansari håper at avtalen med Bouvet, HamKam og Elverum håndball kan inspirere og motivere til likende samarbeid på tvers av klubber og idretter.

– Denne avtalen håper vi kan være starten på flere liknende avtaler. Alle vi i de lokale toppklubbene sørger for et bredt tilbud til alle som er glad i god idrett. Summen av alle lokale klubber og prestasjoner kan føre til at stadig flere samarbeidspartnere ønsker å være med på mer av moroa, sier Amundsen-Ansari.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS