Young Lions Film«Girl Math» for Care Norge av Ingrid Mullis og Jantra Hollum i TRY Råd

Young Lions-vinnere får vinnerfilmen sin vist på kino over hele landet

Ingrid, Jantra, Jens og Henriette skal representere Norge i Young Lions.

Publisert Sist oppdatert

Under fredagens Gullblyanten ble to av kreatørparene som skal kjempe for Norges ære mot unge kreatør-talenter fra hele verden klare. 

I klassen film er det Ingrid Mullis og Jantra Hollum i TRY Råd som skal delta. De vant med «Girl Math» for Care Norge av.

I print-kategorien er det «Fra en hjelpende hånd – til hennes første bankavtale» av Jens Østrem og Henriette Fürst i Nord DDB som sikret dem turen til Cannes i juni.

Ekstra spesielt for vinnerene av Film-kategorien er at de også vil få filmen sin på kino over hele landet.

Bakgrunnen for det er i anledning kvinnedagen 8. mars og Young Lions Norge, så  donerer CAPA reklameplass til utviklings- og nødhjelpsorganisasjonen CARE Norge.

CARE Norge er og briefholder til årets konkurranse. 

– Det er viktig å fremme arbeidet til unge talenter, i tillegg til å fremme CARE og deres viktige arbeid med kvinners rettigheter, sier Julie Broholm Nielsen, Cannes Lions representant fra CAPA Kinoreklame. 

Young Lions Print«Fra en hjelpende hånd – til hennes første bankavtale» for Care Norge av Jens Østrem og Henriette Fürst i Nord DDB

Sammen med Kreativt Forum sponser CAPA kategoriene Film og Print.

Filmen spiller på tiktok-trenden under samme navn som gikk som en farsott i vinter.

Den trekker også opp viktigheten av egen økonomisk styring for jenter. En del av CARE sitt arbeid er nemlig spare- og lånegrupper for jenter og kvinner i utsatte land. 

– Vinnerfilmen er en rørende og engasjerende film, som på en fin måte får frem viktigheten av fellesskap og økonomisk sikkerhet, og hva det kan føre til. Det er en del av essensen i spare- og lånegruppene. Vi er veldig glade for at CAPA Kinoreklame velger å vise filmen i forbindelse med kvinnedagen, og håper det vil føre til økt nysgjerrighet om og engasjement rundt CAREs arbeid for jenter og kvinner verden over, sier Anne Kjersti Kværner, markedssjef i CARE Norge.

 

Powered by Labrador CMS