Hun Etablerer Ressursprogrammet (HER) er en digital plattform som skal oppmuntre flere kvinner til å ta del i næringslivet. 19. oktober går HER Awards av stabelen - en prisutdeling for gründere og kvinner som har utmerket seg innenfor gründerskap og mangfold.

HER Awards: Kvinneledet initiativ kårer Årets SoMe-Byrå

– Vi trenger flere kvinner som tør å sparke ned dører og tenke stort. 

Publisert

Hun Etablerer Ressursprogrammet (HER) er en digital plattform som skal oppmuntre flere kvinner til å ta del i næringslivet. 

Nå inviterer ressurprogrammet til «HER Awards» - en hyllest til kvinnelige gründere som har tatt risiko, utfordret normer og skapt en varig innvirkning gjennom sine selskaper. 

Deres visjon er klar: Å forsterke kvinners rolle i næringslivet ved å bryte ned barrierer, fremheve mangfoldet som beriker og bygge en kultur som fremmer vekst og likestilling. 

Årets SoMe/Innholdsbyrå

Denne prisen går til byråer som skinner når det kommer til kreativ bruk av sosiale medier og produksjon av spennende innhold. 

- Vi snakker om byråer som har lykkes med å lage innovative kampanjer, oppnådd vekst i følgerskaren, og tilpasset seg nye trender og plattformer, skriver HER. 

De nominerte er eksempler på suksess innen sosiale medier og innhold, og viser hvordan man kan nå ut til folk og bygge sterke relasjoner online: 

Vild

Vild beskriver seg selv som et enklere alternativ til de store byråene. De er ti kreatører som jobber med design, tekst og sosiale medier. 

– Jeg er så stolt av SoMe-teamet i Vild - tenk at vi har blitt nominert til Årets SoMe- og innholdsbyrå av HER. Jeg har vært i mammaperm, og kommer tilbake til nominasjoner og spennende henvendelser. Kjempegøy!

– Det hadde vært fantastisk å vinne, spesielt i år som byrået vårt fyller ti år, skriver Astrid Dyson, Co-founder av Vild på sin LinkedIn-profil.

Elg Oslo

Elg er et rendyrket SoMe-byrå og har de siste årene opplevd stor etterspørsel fra merkevarer som ønsker hjelp til kanalstrategier, innholdsproduksjon og drift av sine ulike sosiale kanaler.

På kundelista står blant annet TV 2, Se og Hør, Pepsi MAX, Obos og Cappelen Damm. 

I januar tok Tonje Hallén Askim over som byråleder i Elg:

– Siri har gjort en fantastisk jobb med å bygge opp og etablere Elg som Norges ledende SoMe-byrå, med dyktige SoMe-spesialister og en helt unik kultur. Jeg er både stolt og ydmyk over å ta over stafettpinnen etter henne, og gleder meg til å fortsette reisen til Elg, sa hun i en pressemelding.

I tillegg er også disse byråene nominert: 

Byrå Åpenbart, Livlig Byrå, Her Agency, Influencer Pro, Ad Sales, Someday Creative, Din Kreative Halvdel og Under The Influence. 

Powered by Labrador CMS