Leah Isadora Behn vant gjev TikTok-pris.

Leah Isadora Behn er årets kreatør

TikTok delte ut pris til norske innholdsskapere for første gang under den årlige ELLE-gallaen.

Publisert

Onsdag kveld var det nok en gang duket for den årlige ELLE-gallaen, og TikTok delte for første gang ut en pris for å hylle norske kreatører. 

Hylles for Mental helseinnsats

Blant de nominerte til Årets kreatør i Norge var Camilla og Julie Lorentzen, Yasmine Hero, Emma Ellingsen og Leah Behn, hvor sistnevnte trakk det lengste strået og vant. 

– Jeg gråt da jeg fikk vite det. Det føles veldig surrealistisk. Første gang på Elle-galla og i tillegg en pris. Det er både spennende og nervepirrende på en og samme tid, sier Behn på TikTok. 

De nominerte ble nøye utvalgt av en jury inkluderte av Parisa Khosravi, Nordisk kommunikasjonssjef i TikTok, og Kaja Brændengen fra ELLE.

– Leah har alltid satt fokus på mental helse, og TikTok har blitt et sted hun har utfoldet og delt av sin kreativitet. Hennes unike posisjon gjør at hennes åpenhet og ærlighet utgjør en forskjell, og det er inspirerende, skriver juryen og fortsetter: 

– Psykisk helse er hennes hjertesak, og det at hun velger å bruke sin påvirkningskraft til å sette fokus på dette ønsker vi å hedre med denne nominasjonen. 

Powered by Labrador CMS