Magne Olsen med sin personlig trener Therese Lee.
Magne Olsen med sin personlig trener Therese Lee.

Har gått viralt: To millioner har sett Magne (80) sette nye rekorder i markløft

80-åringen knuser tidligere rekorder: – Aldri før har vi nådd ut til så mange eller fått så mye engasjement med en post, sier markedssjefen.

Publisert

– Når man er så heldig å jobbe med trening og helse, skjer det nesten daglig at vi blir vitne til hvordan en aktiv livsstil påvirker mennesker på ulike måter. Og noen ganger er vi så heldige å fange det på film, sier markedssjef i SATS, Rikke Skogen til KOM24.

Mandag 19. september feiret Magne Olsen 80-årsdagen sin på SATS CC Vest. Han har lenge jobbet mot målet om å løfte 150 kg i markløft, og motivasjonen hans har vært kjærlighet til kona.

Olsens kone er fysisk handikappet, og åttiåringen trener derfor for å være sterk nok til å hjelpe henne slik at hun kan fortsette å bo hjemme.

Sammen med sin personlig trener (PT), Therese Lee har han lagt en plan for å oppnå målet – og på selveste 80-årsdagen klarte han det!

I tillegg til å nå målet, har Olsen også blitt en viral hit.

– Vi delte hans fantastiske historie på Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn, og har slått alle tidligere rekorder! Aldri før har vi nådd ut til så mange eller fått så mye engasjement med en post. På tvers av kanalene har vi nådd to millioner kontoer, og filmen har mer enn 1,5 millioner visninger. I tillegg har svært mange delt vår post i sine egne kanaler.

SATS tilbyr egne gruppetimer for eldre som er tilrettelagt for å forebygge muskelsvinn og legger vekt på balanse og mobilitet.

– Det er helt fantastisk å se hvordan sosiale medier kan bidra til å spre inspirasjon. Ikke bare er han råsterk, men motivasjonen hans for å jobbe mot konkrete mål er drevet av kjærlighet, noe som rører hjertet. Magne er virkelig et forbilde på så mange måter.

SATS har i overkant av 20 000 medlemmer over 67 år, og har både PT-er og mange ulike gruppetimer som er tilpasset denne aldersgruppen.

– Vi i SATS er ekstremt rørte og inspirert av Magne, som er et levende bevis på at alder ikke er noen hindring. Videre er det helt fantastisk å se hvordan sosiale medier kan bidra til å spre inspirasjon rundt trening og en aktiv livsstil.

Engasjement:

TikTok:

1 million visninger

827.000 kontoer nådd

100.000 likes

1.200 kommentarer

Facebook:

178.000 visninger

880.000 kontoer nådd

6.900 likes

470 kommentarer

Instagram:

94.000 visninger

79.000 kontoer nådd

5.363 likes

289 kommentarer

LinkedIn:

245.000 visninger

161.000 kontoer nådd

8.800 likes

150 kommentarer

Powered by Labrador CMS