Administrerende direktør i Ahead Group, Kjetil Botten Skogly, byråleder i Elg, Janicke Holst Eckbo og rådgiver i Elg, Espen Skogen.

Ny byråleder i Elg

Janicke Holst Eckbo går til SoMe-byrået Elg og Ahead Group: – Et lykketreff!

Publisert Sist oppdatert

– Vi kunne ikke vært mer fornøyd med at en kapasitet som Janicke har valgt Elg og Ahead, sier administrerende direktør i Ahead Group, Kjetil Botten Skogly, i en pressemelding.

Holst Eckbo har internasjonal erfaring fra blant annet Twitter i New York og MediaMath i London, i tillegg til betydelig ledererfaring fra blant annet Amnet og Schibsted her i Norge. Hun kommer sist fra rollen som CMO i martech-oppstarten Cavai i Oslo.

– Med Ahead i ryggen har Elg skapt seg en helt unik posisjon i markedet som det ledende fagmiljøet innen strategisk og kreativ kommunikasjon i sosiale medier, og jeg gleder meg veldig til å få være med å utvikle verdiforslaget videre, sier Eckbo, og fortsetter:

– Og minst like mye gleder jeg meg til å jobbe med den fargerike, talentfulle og entusiastiske flokken i Elg! De har imponert meg fra dag én.

Ga seg etter ett år

I januar trakk Tonje Hallén Askim seg som byråleder etter ett år i Elg, og åtte år i Ahead Group. 

– Det har vært en fantastisk reise, og jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har lært og fått bidratt med. For meg blir 2024 starten på en ny fase hvor jeg endelig får muligheten til å realisere en drøm jeg har hatt lenge, men som det er litt tidlig å dele detaljene fra foreløpig, sa hun til KOM24. 

I mars kom nyheten om at Askim er ny vekstrådgiver i Fullstakk

– Samtidig er jeg trygg på at Espen Skogen, som foreløpig overtar som leder i flokken, vil gjøre en strålende jobb i rollen. Elgen kan tross alt ikke få det bedre enn i skogen, fortsatte hun. 

Espen Skogen ble da midlertidig utnevnt som daglig leder inntil en permanent leder ble ansatt. 

– Det er høyst midlertidig, jeg er bare konstituert nå og Elg kommer tilbake ganske snart med nyheter, sa han til KOM24.

– Lykketreff

Administrerende direktør i Ahead Group, Kjetil Botten Skogly, er strålende fornøyd med nysigneringen av Janicke Holst Eckbo:

– Vi ønsker å forme markedsføringens fremtid, og for oss betyr det blant annet å være nysgjerrige på å utforske nye ferdigheter, nye metoder og ny teknologi for å skape nye produkter og tjenester ut av et nært samarbeid både på tvers av våre kompetanseområder og sammen med våre kunder, sier han og fortsetter: 

Janicke Holst Eckbo var ny byråleder i Elg fra 2. april.

– Janickes kompetanse og forutsetninger for å lykkes med dette er unik, i den form at hun har betydelig erfaring både fra å jobbe strategisk for sosiale plattformer som Twitter i New York, Fandom i San Fransisco og London, og i ledende posisjoner i tech-startups som MediaMath i London og Cavai i Oslo. Kombinerer du dette med betydelig ledererfaring som blant annet administrerende direktør for Amnet og direktør for markedsutvikling i Schibsted, og et glimrende team med dyktige folk i Elg, er det ikke så rart at vi er veldig, veldig glade.

– Når hun i tillegg er en utrolig hyggelig kollega, så må det være lov å kalle dette for et skikkelig lykketreff. Espen Skogen, som har vært konstituert byråleder siden nyttår, har gjort en fenomenal jobb med å sikre at både kunder og kultur har blitt ivaretatt, slik at Janicke overtar et velsmurt miljø som er høyt motiverte for veien videre, avslutter Skogly.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS