Oskar Westerlin er kjent for sin tilstedeværelse og suksess på sosiale medier. I år vil han håve inn hele 10 millioner kroner.

Oskar Westerlin og «Jølle» sikret seg over 6,5 millioner i inntjening i fjor

Med en imponerende vekst i inntektene i 2022, har Oskar Westerlin og hans partner Jørgen «Jølle» Fjeldberg satt enda høyere mål for året. Duoen er fast bestemt på å fortsette sin suksesshistorie.

Publisert

– Vi er veldig fornøyde med fjoråret. Vi har skalert opp driften sakte, men sikkert fra da vi startet, sier «Jølle» til VG.

Oskar Westerlin (25) og Jørgen Fjeldberg (24) er barndomsvenner, og i 2020 opprettet de aksjeselskapet Fjeldberg og Westerlin AS sammen.

Westerlin har de siste årene blitt en av Norges største på sosiale medier, mens Fjeldberg er blitt kjent som «bakmannen». Sammen har de revolusjonert underholdningsverdenen med suksessen til podkast- og YouTube-konseptet «Kontoret».

Fra 2021 til 2022 økte inntektene til selskapet fra nesten 2,4 millioner til over 6,5 millioner. Altså nærmest tredoblet de omsetningen ifølge årsregnskapet. 

Ifølge Fjeldberg kommer inntektene i hovedsak fra reklameinntekter. Inntekter får de også fra TV-opptredener, i tillegg til at Westerlin er VGTV-profil.

Westerlin har tidligere uttalt at de har som mål om å omsette for 10 millioner kroner. Til VG sier den dynamiske duoen at de ligger godt an til det, og sikter til 2023.

Westerlin og Fjeldberg eier halvparten av aksjene i selskapet. Førstnevnte har i tillegg et enkeltpersonforetak, men ifølge Fjeldberg går alle inntektene til Westerlin gjennom selskapet de har sammen. 

– Jeg og Oskar tar ut relativt nøkterne lønninger. Vi tar alltid ut det samme i lønn, og i fjor lå det på omtrent 534.000. Resten av lønnskostnadene er fordelt på de andre ansatte i selskapet, sier han til VG.

Powered by Labrador CMS