Fra venstre: Felix Skaara, senior designer, Daniel Hult, utvikler, Kristian Thorsen, designer, Emil Karlsson, senior digital designer, Kristine Støeng, senior interaksjon designer
Fra venstre: Felix Skaara, senior designer, Daniel Hult, utvikler, Kristian Thorsen, designer, Emil Karlsson, senior digital designer, Kristine Støeng, senior interaksjon designer

ANTI vokser med fem nye designere

I løpet av det siste halve året har ANTI fått flere store designkunder og styrket nå laget.

Publisert

– Vi skal være et sted kreative folk får slippe seg løs og være seg selv. Vi er et sterkt lag, men vi vil at hver og en skal finne og dyrke sin spesialitet. Vi ser derfor alltid etter profiler med ulik bakgrunn, erfaring og uttrykk. Dette er også noe kundene våre setter pris på, sier Head of Design, Hanne Dillan i en pressemelding.

Byrået har nå ansatt fem nye designere. 

Sist inn er seniordesigner Felix Skaara som kommer fra Heydays.

– Med sin strategiske og kreative tankegang har han allerede rukket å markere seg for flere av våre største kunder, sier daglig leder Kristin Grimstad.

ANTI har også merket økt trykk innenfor komplekse digitale løsninger, og har styrket laget med tre spesialister. 

Senior digitaldesigner Emil Karlsson har erfaring fra Try og Uppercase, og er en bredspektret digitaldesigner spesialisert på motion og 3D. 

Innsikt er et område i vekst for ANTI, og kunnskap om brukerinnsikt, brukerreiser og testing er en nødvendig del av fagmiksen. Kristine Støeng er derfor ansatt som senior interaksjonsdesigner og konseptutvikler, med erfaring fra større selskaper som Aker Solutions og PwC. Sammen med seniorutvikler Daniel Hult.

I tillegg vokser etterspørselen innenfor visuell identitet og der har Kristian Thorsen fått jobb.

– Det er utrolig deilig å vite at vi kan løse enhver merkevarejobb vi blir utfordret på, uansett størrelse på oppdraget. Vi er spesielt ydmyke i en tid der markedet er pressa hardt og er utrolig glade for å ha det unike laget av fagfolk som gjør ANTI til ANTI, avslutter Kenneth Pedersen, grunder og administrerende direktør.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS