F.v. Linn Engesvik, Bjørnar Skogheim og daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.
F.v. Linn Engesvik, Bjørnar Skogheim og daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Trigger henter fra Publicis og DNX: – Det er full fart

Styrker laget med to nye seniorrådgivere.

Publisert Sist oppdatert

– Det er full fart i byrået, og da trenger vi flere dyktige folk på laget, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger i en pressemelding tirsdag.

Byrået henter Bjørnar Skogheim fra Publicis og Linn Engesvik fra DNX.

– Rett og slett gull

Skogheim kommer fra jobben som redaktør i reklamebyrået Publicis Kitchen. Den nye innholdsrådgiveren i Trigger har også erfaring fra NRK og Plan Norge.

– Trigger har noe helt spesielt, og deres visjon om engasjerende kommunikasjon resonnerer veldig hos meg. Jeg ser fram til å være med å videreutvikle innholdsmiljøet i byrået, og å få jobbe tett med kreatører, PR-rådgivere og strateger. Det er for mye silojobbing i kommunikasjonsbransjen, sier Skogheim.

Kvam Kristoffersen legger til at han har en solid og variert bakgrunn og at han brenner for faget.

– Med Bjørnar på laget får vi styrket innholdssatsingen vår ytterligere. Bjørnars strategiske hode og lidenskap for godt håndverk er rett og slett gull.

Triggermagien

Engesvik er utdannet journalist med flerårig bakgrunn fra Dagens Næringsliv, BA og E24. Hun kommer fra stillingen som innholdsrådgiver og -produsent i DNX, og blir nå PR-rådgiver i Trigger.

– Planen var ikke egentlig å bytte jobb. Men etter å ha vært innom noen ganger og snakket med flere av de som nå er mine kollegaer, var det umulig å ikke ville jobbe her. Det må være den triggermagien det snakkes om?

– Linn sin erfaring som journalist med teft for den gode historien vil komme både kunder og kollegaene våre til gode. Linn har et allsidig interessefelt, og det gjør at hun klarer å sjonglere mellom ulike problemstillinger på en suveren måte, sier Kvam Kristoffersen.

Både Skogheim og Engesvik har hatt sine første uker hos Trigger, og er godt i gang med ulike kunder og prosjekter.

– Vi har hatt en fin start etter sommeren og merker at det nå virkelig begynner å ta seg opp hos oss. Vi er veldig glade for at vi har fått på plass to nye rådgivere og ser at vi kommer til å ha behov for enda flere i kollegaer i løpet av høsten, avslutter Kvam Kristoffersen.

Powered by Labrador CMS