Jonas Klafstad (medgründer og daglig leder i Cobrief)

Har fått både Atyp og Morgenstern på kundelisten

Anbudsapp opplever stor fart. 

Publisert

Oppstartsselskapet Cobrief utvikler et AI-drevet anbudsverktøy 

Sist KOM24 omtalte selskapet i februar, kunne de fortelle at de hadde landet både NoA og Trigger. Nå har listen over byråer og andre kunder som bruker tjenesten økt betraktelig.

Populært hos byråene

AI-appen har blitt svært populær hos byråene.

– Vi opplever stor interesse og betydelig vekst for tiden, ikke bare fra byråene, men også fra andre bransjer. Vi får nye byråer hver uke, og i de siste ukene har vi fått nye betalende kunder nesten hver dag, sier daglig leder Jonas Klafsta i en pressemelding.

Blant byråene som nylig har blitt kunder, finner vi Atyp, Morgenstern, Ahlin, Spoon, NXT, Minnesota og flere.

– Det gir virkelig et løft at mange ønsker å starte med produktet, noe som tyder på at vi har fokus på rett sted. Jeg opplever at folk ser verdien i problemet vi løser – at anbudsprosessen er tungvint, og at vi løser dette gjennom et system med gode brukeropplevelser og AI som gir WOW-faktor, sier Klafstad.

Utvider til flere bransjer

Gründerne var tidlig ute med å annonsere at de skulle «løse anbudsfloken» for byråene, men har nå utvidet til å dekke flere bransjer.

– Det ble tidlig klart for oss at å levere offentlige anbud ikke bare er tungvint for kreative byråer, det er rett og slett et samfunnsproblem, og et ganske dyrt et også, sier Klafstad før han avslutter:

– Vi har nylig utvidet antallet bransjer vi støtter fra et titalls til flere hundre. Dette skyldes at vi har et bredt spekter av kunder, fra de som tilbyr opplæring i brannsikring til de som utvikler teknologi for effektivisering av solenergi. Med andre ord, nå kan ethvert selskap i Norge bruke Cobrief for å finne, vurdere og utarbeide anbud – det er virkelig fantastisk.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS