Tre Kronor Media utvider sin tilstedeværelse i Norge. Bildet viser byråleder Ina Iversen i midten, flankert av de to nyansatte Vegard Altenborn og Mai Linn Mortensen Nguyen.

Tre Kronor Media utvider:
– Skiller oss fra konkurrentene

Mener byråets forpliktelse til å ligge i forkant av teknologien og utnytte AI og dataanalysekiller de ut fra konkurrentene.

Publisert

Det svenske mediebyrået Tre Kronor etablerte seg i Norge i fjor. 

Nå utvider byrået teamet sitt i Oslo og henter inn Mai Linn Mortensen Nguyen som seniorrådgiver og Vegard Altenborn som Senior Digital Planner. 

– Mai Linn bringer omfattende erfaring og ekspertise, mens Vegard, med bakgrunn i digital planlegging, er klar til å styrke selskapets evner i det dynamiske digitale landskapet. Deres tillegg til teamet understreker Tre Kronor Media's forpliktelse til å levere innovative løsninger og førsteklasses tjenester, sier lederen for norgeskontoret, Ina Iversen i en pressemelding. 

Mortensen Nguyen kommer fra stillingen som senior medierådgiver i PHD, mens Altenborn kommer fra stillingen som digitalrådgiver i TRY Opt. 

– Enestående tilbud

– Det norske markedet har møtt økonomiske utfordringer de siste årene, og bedrifter føler presset. Derfor har vi som mål å fokusere på effektiviteten av digital markedsføring gjennom vår AI- og datadrevne teknologi og samarbeidspartnere for å støtte og oppfylle våre kunders mål, sier Iversen. 

Mediebyrået har over 80 ansatte i Norden, med kontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, Malmö og København. 

Iversen sier selskapets vekst ikke bare er tydelig i teamet, men også i det økende antallet kunder som velger de for deres «enestående tilbud i den teknologidrevne markedsføringsbransjen».

Hun mener selskapets forpliktelse til å ligge i forkant av teknologien og utnytte AI og dataanalyse skiller de ut fra konkurrentene, og gjør de til et foretrukket valg for bedrifter som søker innovative og effektive markedsføringsløsninger.

Powered by Labrador CMS