Bente Kvam Kristoffersen

Trigger nominert til årets byrå i Europa – igjen

– Det skal ikke være mulig, jubler byrålederen.

Publisert Sist oppdatert

Det var full jubel i Torggata tirsdag da det ble kjent at Trigger nok en gang er på shortlist til å bli årets byrå i European Exellence Awards.

 I tillegg har byrået fått ni nominasjoner for deres jobber. Det er best i Norden og det er bare tyske MSL Germany som har flere nominasjoner i hele Europa, med sine 13. 

– Vi er litt i sjokk faktisk, for det er bare en av jobbene vi sendte inn som ikke kom på shortlist. Det er helt ko-ko.

Det sier en glad Bente Kvam Kristoffersen til KOM24. 

– Det er en beinhard konkurranse dette her, så vi tar det ikke for gitt at alt kommer på shortlist, sier hun fornøyd.

I fjor kunne hun se at byrået stakk av med prisen som årets byrå, samt seks andre gull i det som er en av to store PR-priser i Europa og best kjent som PR-bransjens eget Europamesterskap.

Hun sier at dette betyr at omtrent alle ansatte i Trigger på en eller annen måte har vært involvert i de nominerte jobbene.

Hun sier det er ekstra kult at de er nominert til årets byrå, for det er en nominasjon som henger høyt.

 – Det som er spennende med årets byrå er at de spør ganske detaljert om strategier og de går i dybden på hvordan vi jobber med folk, kunder, filosofi, hvor vi kommer fra, økonomi. Du må bevise at du har rett til å være på den lista og legge fram de jobbene som gjør at du mener kvalifiserer deg, sier hun og kaller det en strategisk og faglig vurdering.

Kvam Kristoffersen mener det er et høydepunkt å i det hele komme på den listen, der de konkurrerer mot byrå som er del av store nettverk med mye muskler. 

– Det at lille Trigger hevder seg skal ikke være mulig, sier hun.

For ikke lenge siden kunne KOM24 omtale at Trigger var nødt til å permittere fem ansatte, Kvam Kristoffersen kaller alle nominasjonene en viktig boost. 

– Vi lever jo av jobbene vi gjør. Det er viktig for oss å bevise for kundene og oss selv en verdiskapning og nivået vi ligger på sammenlignet med resten av bransjen. Det gir oss selvtillit at vi er inne på et godt spor, sier hun. 

Trigger er selvsagt ikke eneste norske byrå med nominasjoner. 

JCP, TRY, PR-operatørene, Carat, Per Høj, Geelmuyden Kiese, Publicis, Nucleus, Hyper og Netlife Bergen er og alle på listen.

Til sammen er det 27 norske nominasjoner. Det er en nedgang fra i fjor da det var hele 44 norske nominasjoner.

Powered by Labrador CMS